Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   ConferŔncies   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafŔ   
mÝtic
   Premsa   NotÝcies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Termes legals

Devolucions:

  Tots els productes es poden canviar en un termini de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no Ús la correcta o el producte no et convenš, o qualsevol altre defecte de la comanda, te la canviem per l'adequada. Envia'ns el paquet per correu certificat (molt important) i posant-hi a dins el full de devoluciˇ amb les modificacions que desitges a l'adreša:

MITIC Experience
Pg Europa 67-73, B-3║ - 08397 Pineda de Mar (El Maresme)

  Si la devoluciˇ es fruit d'un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devoluciˇ les pagarÓ el client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

  Si el canvi estÓ motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, t'abonarem el cost del teu enviament i la nova tramesa. Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidŔncies d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte i no acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reembors). Cal que el client pagui l'enviament i desprÚs, si s'escau, li retornarem l'import o bÚ li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

Privacitat de dades:

  Durant el procÚs de la vostra compra us demanarem una sŔrie de dades personals (fonamentalment nom, adreša, correu electr˛nic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribu´rem informaciˇ personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explÝcit.

  NomÚs utilitzarem el correu electr˛nic o bÚ el telŔfon en el cas que haguem de comunicar-vos alguna qŘestiˇ relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei com per exemple solventar algun problema de transport, etc. 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat