Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Empresa

  MiTIC Experience és una empresa de gestió cultural, que treballa en l’àmbit de la investigació i difusió de la història del nostre país, així com també en la gestió i organització d’esdeveniments culturals i en la producció de productes a l’entorn de l’imaginari històric català, i que serveixen d’eina ideal per a aquesta tasca divulgativa.

  MÍTIC considera que la cultura i especialment tot allò que gira vers la història d’un poble i el seu coneixement, son per si mateixos un valor afegit molt important que cal potenciar, i que alhora, aporten unes possibilitats de creació al seu voltant, de beneficis a molts nivells, com de difusió de l’entorn, de recuperació de patrimoni, d’indústria cultural, turística, etc.

  MÍTIC planteja tots els seus projectes sota una norma fonamental, el rigor i la professionalitat, i per tot això organitza i produeix tots els seus productes i serveis amb la col·laboració de professionals en cada camp, com ho és especialment, el Cercle Català d’Història, el nostre principal col·laborador.

  MÍTIC no solament treballa en l’àmbit de la gestió de serveis i productes de l’àmbit de la història del nostre país sinó que a més, hi participa promovent projectes d’investigació i difusió d’aquesta, com a eix principal de qualsevol projecte, i ho fa convertint-se en patrocinador de moltes de les iniciatives que promou l’esmentat Cercle Català d’Història entre d’altres.

  MÍTIC us convida a conèixer mitjançant el nostre web, la gama de serveis i productes que podem oferir-vos i les possibilitats que amb ells teniu d’organitzar desde esdeveniments puntuals a projectes integrals. Finalment, us convidem a contactar amb nosaltres a fi d’explorar sense compromís, totes aquestes possibilitats. Serà un plaer poder treballar plegats.

"La història i el patrimoni, són la nostra millor porta al món"

 

Eva Sans
Directora General

 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat