Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
          

Benvinguts!


L'Exposició "El regne de Catalunya fins a 1714..." no us la podeu perdre. Veieu el seu catàleg.

  L'empresa MITIC Experience, és una empresa catalana dedicada a serveis culturals, molt especialment orientats en el camp de la història de Catalunya, i que dedica els seus esforços, en fomentar la recerca, la recuperació i la difusió de la història del nostre país.

  L’aplicació de la historiografia al turisme cultural, és un camí de futur que moltes viles i ciutats han començat a emprendre, i MITIC Experience, és un referent de qualitat, de gestió i d’oferta amb un missatge molt entenedor i clar pel públic com és el de la voluntat de recuperar un imaginari històric, de vegades força desconegut i que atrau l’atenció i l’interès de tots els públics i de totes les edats.


Vols organitzar una conferència amb els nostres experts? Els nostres serveis, a la teva mida.


"Discovering Columbus"
Official Walking Tour

  Barcelona ciutat Colombina. Aquesta és la visió que mostren les recents investigacions i estudis històrics que arriben des de l’àmbit català i des de l’àmbit internacional, entre ells els del professor nord-americà Charles Merrill, confirmen l’origen català del descobridor en la que és la tesis més ben fonamentada de les existents. Avui en día, la informació més recent sobre la identitat de Cristòfor Colom i el paper de Catalunya en el descobriment d’Amèrica està atraient l’interès del món sencer.

  La marina catalana fou una de las majors potencies navals de l’edat mitjana, equiparada al mateix nivell que la marina Genovesa i Veneciana i Barcelona fou una de les més importants ciutats marítimes i portuàries ja des del segle XIII.

  Cristòfor Colom va arribar a aquest lloc estratègic des d’Amèrica per anunciar la fita del descobriment que va canviar la història del món.

  La ruta guiada té una durada aproximada de 4h, comença al centre de la Rambla de Barcelona, i finalitza al famós monument a Colom. Inclou també un tast gastronòmic típic català a la “Casa de Colom” i l’accés al “Mirador de Colom” per gaudir de les seves excepcionals vistes sobre Barcelona. Durant la ruta, es mostra al públic assistent rèpliques de documents de l’època del descobriment.

  Discovering Columbus mostra a través dels barris gòtic i jueu al sorprès visitant, la veritat sobre els orígens de Colom, la seva vinculació amb Barcelona i els aspectes ocults de la més important empresa de la navegació de tots els temps:

  El descobriment d’Amèrica !

  Vina a conèixer Discovering Columbus. Una ruta internacional, per a tot el món!


  No oblideu visitar la nostra eBotiga, la botiga de venda on-line de MITIC Experience. Hi trobareu productes del màxim interès que de ben segur us interessaran. Llibres, reproduccions, objectes de regal, etc, i fins i tot, podreu adquirir en ella, els tiquets per les rutes culturals guiades que organitzem periòdicament.

  No us ho podeu perdre!!!


"Els Comtes-Reis Catalans"
La nova trilogia de rutes culturals

  

  Neix una trilogia inèdita de rutes culturals, la dels nostres Comtes-Reis Catalans, de les seves gestes i de tots aquells episodis que feren de la Nació Catalana la més gran de l’època. Un viatge a la història dels nostres sobirans, en que descobrirem els episodis més importants que van fer emergir aquella veritable Nació Catalana que com va afirmar el professor Pau Casals el 1971 en el famós discurs pronunciat a les Nacions Unides: “Catalunya ha estat la nació més gran del món”.

  Caminant pels carrers de Barcelona, ens endinsarem a la nissaga de la casa reial catalana, i passejarem pels carrers i edificis que en les seves diferents èpoques, van viure entre les seves pedres tots aquells històrics esdeveniments. Viatjarem des d’aquella Barcino nascuda a l’ombra de l’imperi romà, fins a la conquesta del Nou Món !

  Vine amb nosaltres a les rutes dels Comtes-Reis Catalans, i viu en primera persona la potència de la nació catalana, dels seus exèrcits i de la seva marina, estendard de les conquestes i expansió, que al llarg de tants segles protagonitzà com reconeixen les altres nacions del món una de les epopeies més grans de la història!!!Serveis:
Exposicions | Audiovisuals | Conferències | Cicles i cursos | Recreacions | Mercats medievals | Rutes guiades
Música en directe | Menús gastronòmics | Patrimoni arqueològic | Investigació | Assessorament | Merxandatge
Disseny i gestió web


Subscriu-te gratuitament i reb
periòdicament tota la informació
E-mail:

 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat